Facebook

   Instagram



SPECIALITETER


Fondant

Marcipan omkranset med sukker


Fritgående flødeboller

Flere varianter og ofte nye fortolkninger. Klassiske, carmela, lakrids, bær, nødder. Flødebollerne er selvfølgelig lavet på æggehvider fra fritgående høns


Hård Nougat

’Royal’ med havsalt


Chokolade-Skåle

Klassisk mørk eller hvid med bær


Mandel-Splitter

En hundrede år gammel tradition. mandler overtrukket med chokolade og eventuelt krydderier


Syltede Citrusfrugt & Ingefær

Syltede citrus-frugter og Syltede ingefær   mørk chokolade


Fransk Nougat

hvid nougat fyldt med nødder og kirsebær Omkranset af mørk chokolade


Panforte

Frugt, nødder, honning og chokolade


Cremino

Chokolade og Hasselnødder


Ovenstående er et eksempel på vores udvalg Vores sortiment varierer dag for dag