Facebook

   Instagram



SPECIALITETER


Fondant

Marcipan omkranset med sukker


Fritgående flødeboller

Flere varianter & ofte nye fortolkninger. Klassiske, carmela, lakrids, bær, nødder. Flødebollerne er selvfølgelig lavet på æggehvider fra fritgående høns


Hård Nougat

’Royal’ med havsalt


Chokolade-Skåle

Klassisk mørk eller hvid med bær


Mandel-Splitter

En hundrede år gammel tradition. mandler overtrukket med chokolade & eventuelt krydderier


Syltede Citrusfrugt & Ingefær

Syltede citrus-frugter & Syltede ingefær   mørk chokolade


Fransk Nougat

hvid nougat fyldt med nødder & kirsebær Omkranset af mørk chokolade


Panforte

Frugt, nødder, honning & chokolade


Cremino

Chokolade & Hasselnødder


Ovenstående er et eksempel på vores udvalg Vores sortiment varierer dag for dag