Ganache
At lave ganache er som at lege. Med alskens ingredienser disponible, ved man aldrig helt, hvordan den ender.
Pure Ganache Collection
Smag den rene smag af chokolade. Peru, Mexico, Venezuela … Hver chokolade har sin egen unikke smag af dens oprindelse, & dette tydeliggøres i en økologisk vanille ganache
Citron & Vanille
Citroner, citrongræs, vanille & limoncello
Mørk Hindbær
Hindbær, mørk chokolade & hindbær carmela
Kokos & Lime
I samarbejde med Marcus Grigo, har vi skabt en ganache, som er domineret af kokos, men med et strejf af frisk lime
Ipanema
I samarbejde med Claus Meyer, har vi skabt en ganache smagt til med brasiliansk kaffe. Herefter monteret på ren marcipan
Rom & Vanille
Glinsende vanille stænger & caribisk rom
Crème Brulée
Spættet med vanille, monteret på en tynd mandel krokant
Lavendel
Citrus urter & lavendel
Pistacchio
Purpur farvet pistacienødder fra sicilien
Valnød
Grenoble-
Hasselnød
Hasselnødder & Kanel
Bergamot
Appelsin & Bergamot
Kokos & Vanille
Kokosmælk, kokos, lime, kokossukker & vanille
Ovenstående er et eksempel på vores udvalg Vores sortiment varierer dag for dag