Facebook

   Instagram



Ganache

At lave ganache er som at lege. Med alskens ingredienser disponible, ved man aldrig helt, hvordan den ender med at blive.


Pure Ganache Collection

Smag den rene smag af chokolade. Peru, Mexico, Venezuela … Hver chokolade har sin egen unikke smag af dens oprindelse, & dette tydeliggøres i en økologisk vanille ganache


Citron & Vanille

Citroner, citrongræs, vanille & limoncello


Mørk Hindbær

Hindbær, mørk chokolade & hindbær carmela


Kokos & Lime

I samarbejde med Marcus Grigo, har vi skabt en ganache, som er domineret af kokos, men med et strejf af frisk lime


Ipanema

I samarbejde med Claus Meyer, har vi skabt en ganache smagt til med brasiliansk kaffe. Herefter monteret på ren marcipan


Rom & Vanille

Glinsende vanille stænger & caribisk rom


Crème Brulée

Spættet med vanille, monteret på en tynd mandel krokant


Lavendel

Citrus urter & lavendel


Pistacchio

Purpur farvet pistacienødder fra sicilien


Valnød

Grenoble-valnødder & valnød-carmela


Hasselnød

Hasselnødder & Kanel


Bergamot

Appelsin & Bergamot


Kokos & Vanille

Kokosmælk, kokos, lime, kokossukker & vanille


Ovenstående er et eksempel på vores udvalg Vores sortiment varierer dag for dag