Facebook

   Instagram



CHOKOLADE

Verden er fuld af fantastisk chokolade, skabt i det ækvatoriale bælte

Hver chokolade har sin egen unikke smag og duft af dens oprindelse:  Jordbunden den henter næring fra og blomsterne og krydderierne som slynger sig op af træets bark

En chokoladeverden, så kompleks og varieret, at det kan være svært at vælge imellem


58 % cacao          Vestafrika

65 % cacao          Peru Økologisk

66,8 % cacao     Brasilien

67,4 % cacao     Madagascar

70 % cacao         Ecuador

70 % caca0         Cuba

71,5 % cacao      Dom. Republik Økologisk

75 % cacao         Tanzania

80 % cacao         Vestafrika

39 % cacao         Ecuador

28 % cacao         hvid vanille

28 % cacao         iblandet  røde bær


Istanbulbrud

Chokolade og alverdens nødder

Lakridsbrud

Hvid chokolade, flydende lakrids og rå lakrids

Diamantbrud

100 % mørk chokolade og krystalsukker

Citronbrud

Hvid chokolade og friskrevet citronskal


Harlekin og Åkander


Ovenstående er et eksempel på vores udvalg

Vores sortiment varierer dag for dag